Acasa         Inregistrare       Login


Târgul locurilor de muncă pentru tinerii care nu au promovat examenul de bacalaureat

posted: 2015-03-06
Târgul locurilor de muncă pentru tinerii care nu au trecut examenul de bacalaureat se deschide la Călăraşi, în perioada 11-12 martie. Proiectul “Garanţii pentru TINEri! este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Ştiri pe aceeaşi temă 50 de angajatori aşteaptă să dea, în loc de mărţişor, un loc de muncă.... Cum s-a născut „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război“. E... Preşedintele UNPR Călăraşi, ginerele regretatului George Motoi. Colegi... Peste 800 de persoane din promoţia 2014 vor avea astfel o şansă în plus la angajare. Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) organizează, la Călăraşi, Târgul judeţean al locurilor de muncă, acţiune ce va avea loc între orele 10.00- 16.00, în cadrul Centrului Cultural Judeţean. În acest mod se urmăreşte inserţia profesională a şomerilor tineri şi a persoanelor inactive sau de sprijinire lor în dezvoltarea unei afaceri corespunzătoare abilităţilor proprii, cu accent pe persoanele care nu au absolvit examenul de bacalaureat. 830 de absolvenţi În evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Călăraşi figuraau, la sfârşitul anului trecut, 830 de absolvenţi. Cei mai mulţi dintre ei, peste 700 au absolvit un liceu teoretic sau de specialitate, iar ceilalţi au terminat şcoala postliceală. Aceştia au avut la dispoziţie o perioadă de 60 de zile de la data absolvirii pentru a se înregistra la AJOFM Călăraşi ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă. Dacă în cele 60 de zile nu au reuşit să ocupe un loc de muncă, după această perioadă, absolvenţii pot beneficia de indemnizaţie de şomaj, aceasta reprezentând o sumă fixă, lunară, în cuantum de 250 lei, acordată pe o perioadă de 6 luni.

Citeste mai mult: adev.ro/nks9jc

Târgul locurilor de muncă pentru tinerii care nu au trecut examenul de bacalaureat se deschide la Călăraşi, în perioada 11-12 martie. Proiectul “Garanţii pentru TINEri! este cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Peste 800 de persoane din promoţia 2014 vor avea astfel o şansă în plus la angajare. Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) organizează, la Călăraşi, Târgul judeţean al locurilor de muncă, acţiune ce va avea loc între orele 10.00- 16.00, în cadrul Centrului Cultural Judeţean. În acest mod se urmăreşte inserţia profesională a şomerilor tineri şi a persoanelor inactive sau de sprijinire lor în dezvoltarea unei afaceri corespunzătoare abilităţilor proprii, cu accent pe persoanele care nu au absolvit examenul de bacalaureat. 830 de absolvenţi În evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Călăraşi figurau, la sfârşitul anului trecut, 830 de absolvenţi.

Cei mai mulţi dintre ei, peste 700 au absolvit un liceu teoretic sau de specialitate, iar ceilalţi au terminat şcoala postliceală. Aceştia au avut la dispoziţie o perioadă de 60 de zile de la data absolvirii pentru a se înregistra la AJOFM Călăraşi ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă. Dacă în cele 60 de zile nu au reuşit să ocupe un loc de muncă, după această perioadă, absolvenţii pot beneficia de indemnizaţie de şomaj, aceasta reprezentând o sumă fixă, lunară, în cuantum de 250 lei, acordată pe o perioadă de 6 luni.


Vezi toate noutatile

Acasa     Contul Meu     Cauta locuri de munca     Adauga CV     Cauta CV-uri     Adauga Job     Contact   Despre noi   Sitemap   Model CV